Automatisch geleide voertuigen voor tijdig transport in papier- en printindustrieën

Automatisch geleide voertuigen voor tijdig transport in papier- en printindustrieën

Onze automatisch geleide voertuigen voor de papier- en printindustrie vormen de perfecte link voor het intern transport in de print- en verpakkingsindustrie en voor verwante producenten van grondstoffen zoals papier, karton en borden.

Transport altijd op tijd en onbeschadigd

Papierladingen moeten tijdig bij uw drukpersen of andere kritieke productiemachines kunnen worden afgeleverd zoals afwikkelmachines, snijmachines of bindmachines. Onze intelligente AGV software voor transportplanning houdt rekening met transportprioriteiten en kan dynamisch routes herberekenen. Zo zorgen onze automatisch geleide voertuigen ervoor dat de lading steeds tijdig wordt afgeleverd. Dit is essentieel voor industrieën met een korte doorlooptijd om scherpe deadlines te behalen.

Door de keuze van het juiste papier lastopnamemiddel voor de juiste toepassing en het gebruik de uiterst accurate navigatie- en positioneersoftware worden uw papierladingen nooit beschadigd tijdens transport.

Veelzijdige toepassingen in papier en print

Onze AGV systemen zijn uitermate geautomatiseerd en kunnen eenvoudig worden aangepast voor een ruime waaier transporttoepassingen.


Neem contact op
met een specialist

en krijg een antwoord
binnen 3 werkdagen

Wat klanten zeggen
Manuel Izaguirre Zabala,
Georgia Pacific Spain

“We beslisten het intern transport met AGV’s van Egemin te automatiseren omdat we fors konden besparen op arbeidskosten en het verkeer in de fabriek veiliger wilden maken.”