Vakbeurzen

31
mei
2016
 
-
 
3
jun.
2016
CeMAT 2016
Smart-Connected-Global-detail-page
Egemin Automation trekt dit jaar naar de CeMAT-beurs met de slogan "Smart, connected, global – Intralogistics 4.0". De slogan houdt Egemins duidelijke propositie in voor de markt. Egemin levert slimme en geïntegreerde automatiseringsoplossingen voor goederenbehandeling die de logistieke, productie- en distributieprocessen van klanten wereldwijd met elkaar connecteren.

Via Egemin-vestigingen in acht landen ondersteund door het wereldwijde servicenetwerk van moederbedrijf KION Group en de vele jaren ervaring in conceptontwikkeling en logistieke automatisering, krijgen Egemin-klanten de precieze oplossing die ze nodig hebben om hun intralogistieke processen te optimaliseren.

Turnkey magazijnoplossingen met AGV's

Op de CeMAT zal Egemin vooral de nadruk leggen op zijn expertise in de ontwikkeling van sleutel-op-de-deur oplossingen. Een van de innovaties op CeMAT is Egemins nieuwste AGV- model (automatisch geleid voertuig), de E'gv® Compact Counterbalance Forklift. De naadloze integratie van AGV's in turnkey systemen voor automatische goederenbehandeling en magazijnbeheer biedt intelligente oplossingen die de complexe goederenstromen en activiteiten bij productie en distributie perfect beheersbaar maken.

PRAKTISCHE INFORMATIE

  • Datum: dinsdag 31 mei tot vrijdag 3 juni 2016.
  • Openingsuren: 09:00 tot 18:00 uur
  • Locatie: Messegelände, 30521 Hannover
  • Egemin stand: hal 27, H17

CeMAT gratis bezoeken? Vul hieronder je gegevens in voor een gratis ticket.

Inschrijven voor dit evenement? Vul uw gegevens hieronder in.


  •  
  • (*): Verplicht veld
Ontvang onze nieuwsbrief