Persberichten

Deze sectie bevat alle recente persberichten en archiefberichten van Dematic Egemin in pdf-formaat. Raadpleeg onze beeldbank voor relevant beeld- en fotomateriaal.

 • Dematic kondigt integratieplan aan voor Egemin Automation

  ma 13 mrt. 2017

  Na de overname door de KION Group heeft Dematic, een wereldleider voor geïntegreerde automatiseringstechnologie voor de optimalisering van de supply chain, vandaag zijn plannen aangekondigd voor de integratie van Egemin Automation in zijn organisatie. De integratie zal voltooid worden tegen eind 2017 en zal resulteren in de grootste aanbieder van automatisch geleide voertuigen (AGV). Ze zal ook de mogelijkheden van Dematic op het gebied van systeemintegratie in Europa perfect aanvullen.
  Egemin-PR-2017-002-NL - 0 kb
 • Domus Logistics automatiseert nieuw distributiecentrum voor CASA in Olen

  do 26 jan. 2017

  Egemin Automation gaat in het nieuwe DC een E’gv®-systeem installeren dat een belangrijk deel van het intern transport en de opslag van pallets met de CASA-producten moet automatiseren.

  Egemin-PR-2017-001-NL - 157 kb
 • Counterbalance AGV van Egemin verkozen als een van meest innovatieve AGV-voertuigen voor de Chinese markt

  wo 21 dec. 2016

  De FLV 3315/C Counterbalance AGV van Egemin Automation werd verkozen als een van meest innovatieve AGV-producten op de Chinese markt. Egemin is de enige buitenlandse fabrikant van automatisch geleide voertuigen die een plaats veroverd heeft op dit Chinese marktoverzicht met een "Top 10 van Innovatieve AGV Producten".

  Egemin-PR-2016-018-NL - 101 kb
 • Egemin start AGV-pilootproject bij Audi Ingolstadt

  do 08 dec. 2016

  In het kader van een pilootproject rust Egemin Automation een gedeelte van de logistieke afdeling in de vestiging van Ingolstadt uit met AGV’s.

  Egemin-PR-2016-017-NL - 101 kb
 • Egemin bouwt derde automatisch hoogbouwmagazijn voor diepvriesspecialist Agristo

  do 17 nov. 2016

  Agristo, producent van voorgebakken en diepgevroren aardappelproducten, gaat voor de derde keer op rij in zee met Egemin Automation voor de bouw van een nieuw volautomatisch hoogbouw-diepvriesmagazijn.

  Egemin-PR-2016-016-NL - 102 kb
Ontvang onze nieuwsbrief