Training voor technici in onderhoud: Storingen Terugdringen, I RCM en Werkvoorbereiding
 
image
Storingen voorkomen en oplossen: een noodzakelijke voorwaarde voor een betrouwbare technische installatie en optimale productie.
I RCM: zet goed onderbouwde onderhoudsschema’s op en beantwoordt de vraag welke onderhoudsacties uitgevoerd moeten worden, wanneer én waarom.
Doelgericht Storingen Oplossen: We behandelen het hele storingsproces! Doelgroep: storingsmonteurs en operators in interne en externe storingsdiensten.
Werkvoorbereiding en Planning: nu al inschrijven voor september 2012.
 

Cursus Structureel Storingen Terugdringen

di 17 apr. 2012  -  di 24 apr. 2012


We werken aan een structurele verbetering van het onderhoud. Doelgroep: Medewerkers van allerhande productiebedrijven. 3-Daagse cursus voor (staf-)medewerkers van productieafdelingen en technische afdelingen.


Meer weten

 
Registreren voor dit evenement


Cursus Industrial RCM

di 08 mei 2012  -  di 15 mei 2012


3-daagse training Industrial RCM (Reliability Centered Maintenance) voor maintenance en reliability engineers en managers van onderhoudsdiensten


Meer weten

 
Registreren voor dit evenement


Doelgericht Storingen Oplossen: snel, efficiënt en effectief

di 22 mei 2012  -  wo 23 mei 2012


We behandelen het hele storingsproces vanaf de eerste melding tot aan het terug in dienst nemen van de installatie. Doelgroep: storingsmonteurs en operators in zowel interne als externe storingsdiensten, van iedere vakdiscipline.


Meer weten

 
Registreren voor dit evenement


Werkvoorbereiding en Planning: 4 daagse cursus

ma 17 sep. 2012  -  di 25 sep. 2012


We (her)ontdekken het belang van een goede werkvoorbereiding en planning. Deze 4-daagse cursus is uniek: hij besteedt aandacht aan het voorbereiden van de dagelijkse werkzaamheden van een TD. Een goede voorbereiding verhoogt de efficiëntie en kwaliteit van het onderhoudswerk; deze kan zelfs verdubbelen! Ook voorbereiding van grote werkzaamheden (shutdowns en projecten) komt uitgebreid aan bod.


Meer weten

 
Registreren voor dit evenement

 

Copyright © 2012 Egemin International NV

U bent ingeschreven voor de nieuwsbrief van Egemin Automation met het volgende e-mailadres:

Klik hier om u uit te schrijven