Bespaar ruimte en kosten in uw magazijn
 
image
Geachte,


Heeft u een distributiecentrum of magazijn voor opslag van gelijkaardige producten? Wanneer deze goederen zich bevinden op eenheidsladingen zoals pallets, dozen, bakken en kartons, kunt u ze met een AS/RS-systeem automatisch opslaan en ophalen.

Ons magazijnconcept Automatische opslag zorgt voor de automatische inslag en uitslag van pallets, bakken, dozen en kisten in magazijnen of distributiecentra. Het concept is ideaal voor de volgende toepassingen en industrieën:
  • Opslag met snelle doorvoer van volle eenheidsladingen voor goederen met hoge omloopsnelheden in sectoren zoals voeding & dranken, distributie & logistiek en de farmaceutische industrie.
  • Compacte bulkopslag voor goederen met een lage omloopsnelheid voor herbevoorrading van andere magazijnen of picking zones
Kiezen voor een automatisch (hoogbouw)magazijn met automatische in/uitvoer is kiezen voor ruimtebesparing en minder kosten voor personeel en werking. Door uw magazijn te automatiseren, beperkt u bovendien de handling, kunt u uw voorraden lager houden en de opslagnauwkeurigheid verhogen. Een automatisch magazijn heeft ook een kleinere ecologische voetafdruk dan een manueel magazijn en laat energiebesparingen op verschillende vlakken toe. Door automatisch geleide voertuigen te integreren kunt u ook het transport tussen productie, logistiek en distributie automatiseren en uw logistiek proces verder optimaliseren.

Wilt u ook weten hoe u kosten én ruimte kunt besparen met automatische magazijnen? Bezoek ons dit najaar op één van de logistieke beurzen in België of Nederland of bezoek onze website.

Bespaar kosten én ruimte met automatische magazijnen

 

Prologistics 2012

wo 26 sep. 2012  -  do 27 sep. 2012


image
 

Bezoek onze stand D012 in hal 4 in Brussels Expo en kom meer te weten over onze automatiseringsoplossingen!


Meer weten

 
Registreren voor dit evenement


Logistica 2012

di 13 nov. 2012  -  vr 16 nov. 2012


image
 

Bezoek Egemin op stand B068 in hal 9 op de jaarbeurs te Utrecht en ontdek onze oplossingen voor intern transport en opslag


Meer weten

 
Registreren voor dit evenement

 

Copyright © 2012 Egemin International NV

U bent ingeschreven voor de nieuwsbrief van Egemin Automation met het volgende e-mailadres:

Klik hier om u uit te schrijven