Egemin ie-net Prijs bekroont beste ingenieursafstudeerwerk
 
image
Egemin en ie-net, de vereniging van burgerlijk, bio en industrieel ingenieurs in Vlaanderen, slaan de handen in elkaar en bieden afstuderende ingenieurs kansen voor een innovatieve werkervaring. De Egemin ie-net prijs bekroont het beste conceptuele, innovatieve ingenieursafstudeerwerk in het domein van de brede automatisering. Met de prijs gaan Egemin en ie-net op zoek naar een innovatief idee, een creatieve invalshoek en probleemaanpak, die in een businesscontext ook echt haalbaar is.

De winnaar van de prijs krijgt een innovatieve werkervaring bij Egemin en vliegt na het behalen van zijn/haar ingenieursdiploma naar drie continenten: Europa – Azië – USA over een periode van 9 maand tot 1 jaar. Iedere keer een totaal andere omgeving, cultuur, bedrijfsaanpak. 

Toekomstige ingenieurs moeten hun kandidatuur stellen en een dossier indienen met hun afstudeerwerk. Belangrijk is dat het niet om het afstudeerwerk zélf gaat, maar om het concept, de frisse en innovatieve aanpak waarop business en sociaal maatschappelijke waarden in het afstudeerwerk verwerkt worden.


Meer over de prijs, deelnamecriteria, het reglement, traject en registratie

 

Egemin ie-net prijs 2013

di 20 nov. 2012


image
 

Egemin en ie-net reiken prijs uit voor beste conceptuele, innovatieve ingenieursafstudeerwerk


Meer lezen

 

Copyright © 2012 Egemin International NV

U bent ingeschreven voor de nieuwsbrief van Egemin Automation met het volgende e-mailadres:

Klik hier om u uit te schrijven