(T)opleidingen in onderhoud: focus op constante verbetering!
 
image

Het Egemin- aanbod 'Trainingen voor technische Diensten' probeert de TD te wapenen tegen steeds hogere eisen. Voor "Werkvoorbereiden en Plannen" in maart zijn nog enkele plaatsen vrij. Doelgericht Storingen Oplossen, Root Cause Analyse en IRCM zijn ook gepland dit voorjaar. De unieke training 'Precisie Montage' vindt éénmaal per jaar plaats: april 2013! Bovendien geven we alle trainingen op maat van uw bedrijf, doe gerust een aanvraag hiervoor.

 

Werkvoorbereiding en Planning: 4 daagse cursus

di 12 mrt. 2013  -  di 19 mrt. 2013


We (her)ontdekken het belang van een goede werkvoorbereiding en planning. Deze 4-daagse cursus is uniek: hij besteedt aandacht aan het voorbereiden van de dagelijkse werkzaamheden van een TD. Een goede voorbereiding verhoogt de efficiëntie en kwaliteit van het onderhoudswerk; deze kan zelfs verdubbelen! Ook voorbereiding van grote werkzaamheden (shutdowns en projecten) komt uitgebreid aan bod.


Meer weten

 
Registreren voor dit evenement


Doelgericht Storingen Oplossen: snel, efficiënt en effectief

di 26 mrt. 2013  -  wo 05 jun. 2013


We behandelen het hele storingsproces vanaf de eerste melding tot het terug in dienst nemen van de installatie. Doelgroep: storingsmonteurs en operators in zowel interne als externe storingsdiensten, van iedere vakdiscipline.


Meer weten

 
Registreren voor dit evenement


Precisie en Perfectie in montage: intensieve 4-daagse cursus

di 16 apr. 2013  -  vr 19 apr. 2013


Deze cursus is ontwikkeld om van mechanische monteurs echte vakmannen te maken. De cursisten oefenen in groepjes met onze speciaal ontwikkelde proefopstellingen en meetgereedschappen.


Meer weten

 
Registreren voor dit evenement


Cursus Industrial RCM

wo 15 mei 2013  -  do 23 mei 2013


3-daagse training Industrial RCM -Reliability Centered Maintenance- voor maintenance en reliability engineers en managers van onderhoudsdiensten.


Meer weten

 
Registreren voor dit evenement


Cursus Continuous Improvement: Root Cause Analyse

vr 18 okt. 2013  -  do 24 okt. 2013


In de cursus maken we samen een grondige probleemanalyse van de storingen in uw bedrijf en we werken een strategie uit. Deze aanpak biedt alles wat u nodig heeft om continue verbetering tot een succes te maken.
Kortom: U leert structurele problemen terugdringen in de onderhoudspraktijk.


Meer weten

 
Registreren voor dit evenement

 

Copyright © 2001-2013 Egemin International NV

U bent ingeschreven voor de nieuwsbrief van Egemin Automation met het volgende e-mailadres:

Klik hier om u uit te schrijven