image
 
Partnership met McAfee | AGV-projecten bij Miko Pac en La Costeña | Retrofit bij SKF
 
Wat begin dit jaar voor de deur stond is ondertussen bereikt. Egemin haalde niet enkel succesvolle projecten binnen maar ook een trotse nominatie voor de Industrie AWARDS van ITM met een AGV-project bij verpakkingsfabrikant Miko Pac. Hierbij zorgde egemin voor een wereldprimeur door een compleet nieuw automatisch smallegangenmagazijn met 2 types traditionele magazijntrucks te voorzien van eigen AGV-technologie.

Een jaar geleden bestelde het Mexicaanse bedrijf 'La Costeña' zeven AGV's ter vervanging van de bestaande vloot AGV's. Het nieuwe AGV systeem is nu in juni met succes afgeleverd en in gebruik genomen. SKF laat de komende maanden een logistieke retrofit uitvoeren voor hun bestaande hoogbouwmagazijn in Tongeren. Een andere trouwe klant Thermote & Vanhalst kiest een nieuw automatiseringsproject om het conveyortraject dat Egemin vorig jaar installeerde uit te breiden.

Egemin zet zich ook in om de productveiligheid in de farmaceutische en voedingsindustrie te verhogen via palletwisselsystemen. Door het intern verbod van bedrijven op gebruik van houten pallets in productie moeten goederen tussen productie en distributie overgeladen worden. Hiervoor heeft Egemin een economische en efficiënte oplossing gevonden. Verder werd heel onlangs een partnership afgesloten met beveiligingsspecialist McAfee om automatische procesinstallaties beter te beveiligen tegen virussen en inbreuken.

 
image

Egemin beveiligt installaties met McAfee

ma 26 aug. 2013

Egemin Automation is als leverancier van geautomatiseerde procesinstallaties een samenwerking aangegaan met beveiligingsspecialist McAfee. Zo bieden we onze klanten de mogelijkheid om hun installaties optimaal te beveiligen. Het Integrity Control systeem beschermt installaties tegen ongewenste virussen, inbreuken en gegevensmanipulatie.

  Meer lezen
   
 
image

Egemin levert 7 AGV’s voor La Costeña in Mexico

di 16 jul. 2013

Egemin heeft een AGV-systeem met 7 AGV’s in dienst genomen voor La Costeña, een Mexicaanse fabrikant van voeding in blik zoals chili’s, tomaten en groentemix. La Costeña bestelde het nieuwe AGV-systeem ter vervanging van de bestaande vloot AGV’s omdat de componenten van de oude AGV’s versleten raakten en de nodige transportvolumes niet langer konden garanderen.

  Meer lezen
   
 
image

Magazijnretrofit bij SKF

di 02 jul. 2013

SKF Logistics Services Belgium NV heeft een overeenkomst met Egemin Automation ondertekend om het hoogbouwmagazijn van zijn Europees distributiecentrum te upgraden. SKF wil zo zijn magazijninstallatie in lijn brengen met de laatste technologie en de continuïteit van zijn distributie verzekeren.

  Meer lezen
   
 
Conveyorsysteem

TVH breidt conveyortraject uit met Egemin

do 27 jun. 2013

TVH – Thermote & Vanhalst heeft een nieuw automatiseringsproject besteld bij Egemin Automation. Het gaat om een uitbreiding van het conveyortraject dat Egemin vorig jaar installeerde om het nieuwe bedrijfsgebouw van TVH te verbinden met de bestaande gebouwen. TVH investeert hoofdzakelijk in de uitbreiding om de redundantie te verbeteren en de werking te optimaliseren.

  Meer lezen
   
 
image

Palletwisselsystemen verhogen productveiligheid

wo 12 jun. 2013

Productveiligheid is een topprioriteit in farmaceutische en voedingsbedrijven. Door recente problemen van productcontaminaties door ontsmettingsmiddelen op pallets hebben vele bedrijven uit de farmaceutische sector houten pallets in hun productie verboden en vervangen door kunststof pallets. Transport vanuit leveranciers en naar eindklanten gebeurt wel nog meestal op houten pallets. Egemins nieuwe automatische palletwisselsystemen zijn een efficiënt en minder tijdrovend alternatief voor manueel wisselen.

  Meer lezen
   
 
Miko Pac

AGV-wereldprimeur bij verpakkingsfabrikant Miko Pac

di 11 jun. 2013

Egemin leverde onlangs voor verpakkingsfabrikant Miko Pac een compleet nieuw automatisch magazijn met traditionele magazijntrucks voorzien van eigen AGV-technologie. Het is het allereerste magazijn waar onbemande reachtrucks én smallegangentrucks van Still samen volautomatisch rondrijden voor de in- en uitslag van pallets met afgewerkte producten. Dat gebeurt op basis van AGV-technologie van Egemin die onder de vorm van een automation pack op de heftrucks wordt geïnstalleerd.

  Meer lezen
   
 
egemin automation egemin automation egemin automation
Copyright © 2001-2013 Egemin International NV Dit bericht werd verstuurd naar : - Klik hier om u uit te schrijven