image
 
Beleef de bloemenpracht bij FloraHolland tijdens het Egemin-klantenevent op 20 september
 
Geachte,


Ontdek samen met Egemin de bloemenpracht bij FloraHolland Aalsmeer tijdens een uniek klantenevent op 20 september, gereserveerd voor onze Nederlandse relaties. Tijdens het event maakt u kennis met de dynamiek van FloraHolland en de technologie van Egemin Automation.

Nederland is al meer dan een eeuw de bakermat van de sierteeltsector. Met vijf veilingen, 4000 medewerkers en 12,5 miljard verkochte bloemen en planten per jaar is FloraHolland dé referentie in de bloemenveilingsector.

Na een warm onthaal door de Italiaanse Baristo in de vroege ochtend volgt een interessante rondleiding bij de bloemenveiling en een kennismaking met de expertise van Egemin.

Voordat we weer aan de werkdag beginnen verwennen we u graag met een smakelijk ontbijtbuffet, samen met Egemin experts die in het kort hun vakkennis in Process Control Security, Life Cycle Services en Energy Management voorstellen. Met kennis in deze specifieke domeinen kan Egemin u bijstaan om uw operationele proces veiliger & betrouwbaarder te maken en kosten te beperken.

Wij kijken uit naar uw aanwezigheid!

U kunt zich nu inschrijven voor dit uniek event .

Meer info over dit event vindt u hier of bij Kitty.vandoorn@egemin.com

image
image
 
egemin automation egemin automation egemin automation
Copyright © 2001-2013 Egemin International NV Dit bericht werd verstuurd naar : - Klik hier om u uit te schrijven