image
 
Training Werkvoorbereiden en Plannen, sessie CE Markering
 

Een goede werkvoorbereiding verhoogt efficiëntie & kwaliteit van het onderhoudswerk, deze kan zelfs verdubbelen!
Ook voorbereiding van grote werkzaamheden (shutdowns en projecten) komt uitgebreid aan bod in deze training Werkvoorbereiden en Plannen.

Op 24 oktober herhalen we op verzoek de sessie CE markering. Programma van één dag dat u de basisbegrippen en kennis bijbrengt over de huidige reglementering rond CE Markering.

Egemin is dienstverlener voor de KMO Portefeuille: subsidie is mogelijk.

 
image

Werkvoorbereiding en Planning: 4 daagse cursus

di 17 sep. 2013 - di 24 sep. 2013
We (her)ontdekken het belang van een goede werkvoorbereiding en planning. Deze 4-daagse cursus is uniek: hij besteedt aandacht aan het voorbereiden van de dagelijkse werkzaamheden van een TD. Een goede voorbereiding verhoogt de effici├źntie en kwaliteit van het onderhoudswerk; deze kan zelfs verdubbelen! Ook voorbereiding van grote werkzaamheden (shutdowns en projecten) komt uitgebreid aan bod.

  Meer lezen
  Registreren voor dit evenement
   
Training CE-Markering voor machines: Wat & Hoe
do 24 okt. 2013

De Europese machinerichtlijn 2006/42/EG kent een zeer ruim toepassingsbereik. Deze opleiding brengt je de basisbegrippen en kennis bij. Je leert wanneer de regelgeving van toepassing is, welke verplichtingen de fabrikant moet invullen, hoe je er als gebruiker mee om kan gaan. Doelgroep: zowel machinebouwers als gebruikers, iedereen die professioneel in aanraking komt met machines en de beoordeling van de veiligheid en conformiteit ervan.

  Meer lezen
  Registreren voor dit evenement
   
 
egemin automation egemin automation egemin automation
Copyright ┬ę 2001-2013 Egemin International NV Dit bericht werd verstuurd naar : - Klik hier om u uit te schrijven