image
 
Egemin werkt mee aan goede doel tijdens Transport & Logistics
 
Geachte,


Egemin nodigt u graag uit op Transport & Logistics van 15 tot 17 oktober in hal 3 stand 3.037. Deze tweejaarlijkse vakbeurs is toonaangevend voor de Belgische logistieke sector waar u allerlei innovaties uit de markt kan ontdekken.

Egemin zal voor de 4de keer aanwezig zijn op Transport & Logistics in Antwerp Expo. Dit jaar heeft de beurs verschillende nieuwigheden in petto. Eén van deze nieuwigheden is de Technology Valley, in hal 3. In deze ruimte bouwt organisator EasyFairs een real-live warehouse op waar standhouders aan de hand van demo’s de laatste nieuwe technologieën in interne logistiek zullen voorstellen.In het magazijn zullen voedselpakketten worden samengesteld voor DAKANT, Daklozenhulp Antwerpen. Dit is een vereniging die zich, dankzij het engagement van vrijwilligers, inzet voor de kansarmen en minderbedeelden in Antwerpen en omgeving.

Egemin werkt mee aan dit goede doel en zal zijn compacte AGV de FLV1010/N integreren in het magazijn. Het voertuig zal gedurende de drie dagen van de beurs volledig automatisch voedselpakketten transporteren tussen de magazijnstellingen en de automatische robot. Met deze demo laten we tegelijk zien hoe het er aan toe gaat in een echt magazijn.

Kom dus zeker een bezoekje brengen en ontdek onze diversiteit aan interne logistieke oplossingen, AGV-toepassingen en automatische magazijnsystemen.

Praktische informatie


egemin automation Locatie: Antwerp expo, Jan Van Rijswijcklaan, 2020 Antwerpen
egemin automation Tijdstip: 15 tot 17 oktober
egemin automation Openingsuren: 10:00 – 20:00u

  Voor gratis toegang kunt u zich hier inschrijven
 
egemin automation egemin automation egemin automation
Copyright © 2001-2013 Egemin International NV Dit bericht werd verstuurd naar : - Klik hier om u uit te schrijven