Egemin Nieuws September: Egemin investeert in Egv® Factory | Ferrero moderniseert magazijn | Gratis naar Transport & Logistics
 
Geachte,


Egemin heeft onlangs een nieuw productie- en testcenter voor zijn AGV’s in gebruik genomen. Het nieuwe productie-en testcenter, dat de naam E'gv® Factory krijgt, heeft een capaciteit die ruim drie keer zo hoog is als de ruimte die het vervangt. Daarmee wil Egemin tegemoetkomen aan de snelle verkoopgroei in het segment van Automatisch Geleide Voertuigen en het steeds groter wordende gamma.

Voor Ferrero Ardennes in Aarlen werd deze zomer een ingrijpende modernisering in het automatisch magazijn uitgevoerd. Egemin leverde de oorspronkelijke opslag- en transportinstallatie aan Ferrero in 1999. Met de magazijnretrofit wil Ferrero de continuïteit van zijn distributieactiviteiten garanderen.

In het najaar 2013 start Voka – Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland met het project PLATO ENERGIE. Als aanbieder van Sustainability & Energy Management Solutions heeft Egemin het peterschap voor dit project op zich genomen. PLATO ENERGIE richt zich op kmo-bedrijfsleiders en energiemanagers van bedrijven met een energiefactuur hoger dan 100.000 euro en ondernemers met een passie voor energiemanagement en optimalisatie.


 
image

Egemin investeert ruim 100.000 euro in E'gv® Factory

wo 25 sep. 2013

Egemin heeft een nieuw productie- en testcenter voor AGV’s in gebruik genomen. Het center krijgt de naam E’gv® Factory. Egemin zal er zijn AGV-toestellen opbouwen en testen alvorens ze naar eindklanten over de hele wereld gaan. AGV’s of automatisch geleide voertuigen zijn onbemande voertuigen die voornamelijk in magazijnen, distributiecentra en productieomgevingen worden ingezet om goederen te transporteren. Het nieuwe productie-en testcenter heeft een capaciteit die ruim drie keer zo hoog is als de ruimte die het vervangt en komt daarmee tegemoet aan de snelle verkoopgroei. Egemin heeft ruim 100.000 euro in het nieuwe center geïnvesteerd.

  Meer lezen
   
 
image

Ferrero laat magazijn moderniseren door Egemin

vr 06 sep. 2013

Ferrero Ardennes SA in Aarlen heeft Egemin Automation de opdracht gegeven om zijn volautomatische magazijn- en transportinstallatie te moderniseren. Egemin leverde de oorspronkelijke installatie aan Ferrero in 1999. Met de magazijnretrofit wil Ferrero de continuïteit van zijn distributieactiviteiten garanderen. Het vernieuwingsproject wordt in fases uitgevoerd.

  Meer lezen
   
 
image

Egemin is 'peter' voor het nieuwe PLATO ENERGIE-project van Voka

wo 28 aug. 2013

Voka lanceert dit najaar met interessante PLATO trajecten. Zo start het nieuwe 1-jarige traject PLATO ENERGIE: ontdek als bedrijfsleider samen met collega-ondernemers hoe uw bedrijf kan besparen op nodeloze energiekosten. Egemin heeft het peterschap voor dit project op zich genomen.

  Meer lezen
   
 
image

Operational Excellence in de Farmaceutische Industrie

di 08 okt. 2013
Beter presteren door efficiëntere processen! Dit seminarie is gericht op de specifieke noden van de farmaceutische industrie, doelgroep zijn de managers in deze industrie. Wij gaan de uitdaging aan om farma-processen te optimaliseren en delen onze ervaringen in Operational Excellence met u.
Case: het ontwerpen van een LEAN-oplossing voor een nieuwe productie-unit in Farma.

  Meer lezen
  Registreren voor dit evenement
   
Logo T&L

Transport & Logistics 2013

di 15 okt. 2013 - do 17 okt. 2013
Egemin nodigt u van harte uit op Transport & Logistics, van 15 tot 17 oktober, hal 3 stand 3.037. Deze tweejaarlijkse vakbeurs is toonaangevend voor de Belgische logistieke sector waar u allerlei innovaties uit de markt kan ontdekken.

Egemin zal voor de 4de keer aanwezig zijn op Transport & Logistics in Antwerp Expo. Dit jaar heeft de beurs verschillende nieuwigheden in petto. Eén van deze nieuwigheden is de Technology Valley. In deze ruimte bouwt organisator EasyFairs een real-live warehouse op waar standhouders aan de hand van demo’s de laatste nieuwe technologieën in interne logistiek zullen voorstellen.In het magazijn zullen voedselpakketten worden samengesteld voor DAKANT, Daklozenhulp Antwerpen. Dit is een vereniging die zich, dankzij het engagement van vrijwilligers, inzet voor de kansarmen en minderbedeelden in Antwerpen en omgeving.

  Meer lezen
  Registreren voor dit evenement
   
 
egemin automation egemin automation egemin automation
Copyright © 2001-2013 Egemin International NV Dit bericht werd verstuurd naar : - Klik hier om u uit te schrijven