image
 
Egemin opent nieuw productie- en testcenter voor AGV's
 
Geachte,


Egemin heeft onlangs een nieuw productie- en testcenter voor zijn AGV’s in gebruik genomen. Het nieuwe productie-en testcenter, dat de naam E'gv® Factory krijgt, heeft een capaciteit die ruim drie keer zo hoog is als de ruimte die het vervangt. Daarmee wil Egemin tegemoetkomen aan de snelle verkoopgroei in het AGV-segment en het steeds groter wordende gamma.

Egemin zal in de E'gv® Factory zijn AGV-toestellen opbouwen en testen alvorens ze naar eindklanten over de hele wereld gaan. AGV’s of automatisch geleide voertuigen zijn onbemande voertuigen die voornamelijk in magazijnen, distributiecentra en productieomgevingen worden ingezet om goederen te transporteren. Het center wordt ook uitgerust met speciale voorzieningen -zoals hellingen, laadkaaien en stellingen- om de situatie bij de klant zo goed mogelijk te simuleren. Dat moet leiden tot kortere opstarttijden en een nog betere kwaliteit en service voor de klant. In de nieuwe testhall, die 2.200m² groot is, kunnen voortaan tot negen toestellen tegelijk proefdraaien.

De nieuwe E’gv® Factory heeft nog potentieel voor verdere groei en zal jaarlijks zowat 200 E’gv®’s testen. De testhall staat vlakbij de productiehall, waar Egemin de bekabeling en schakelkasten op de aangeleverde chassis monteert. Met de investering gaat een bedrag van ruim 100.000 euro gemoeid.

  Meer over het nieuwe productie- en testcenter voor AGV's
image
image
 
egemin automation egemin automation egemin automation
Copyright © 2001-2013 Egemin International NV Dit bericht werd verstuurd naar : - Klik hier om u uit te schrijven