image
 
Bedankt voor uw bezoek tijdens Transport & Logistics
 
Geachte,


We bedanken u voor uw bezoek aan onze stand tijdens Transport & Logistics. We waren opnieuw aangenaam verrast door de talrijke opkomst op onze stand met vele nieuwe én bekende gezichten en de grote interesse in onze magazijn- en AGV-oplossingen. We hopen dat u heel wat nieuwe ideeën voor uw interne logistiek heeft opgedaan tijdens uw bezoek.

Een medewerker van Egemin zal zo snel mogelijk contact met u opnemen of u meer informatie over ons aanbod bezorgen, naargelang van wat u aangegeven heeft tijdens uw gesprek op onze stand. Als u meer informatie wilt, aarzel dan niet om ons te contacteren of om een kijkje op onze site te nemen.

Alvast tot de volgende editie van Transport & Logistics in 2015.


Inge Braem Michaël Coryn  
Marketing Officer Marketing Manager  
     
Eric Coenen Henk Deloof Gunter Van Deun
Sales Manager E'wds Sales Manager E'wds Product Manager E'gv

 
image

9 AGV's voor JTI UK in Noord-Ierland

do 24 okt. 2013

Egemin Automation heeft een AGV-systeem met negen voertuigen geleverd aan Japan Tobacco International. De voertuigen worden ingezet in de productiefabriek in Ballymena, Noord-Ierland. Die produceert sigaretten, sigaren en roltabak voor de Britse en Europese markt. De AGV’s, of E’gvs (Egemin guided vehicle), zorgen voor het volautomatisch transport van verpakkingsmaterialen voor de roltabakproductielijnen en het transport van afgewerkte producten van deze lijnen.

  Meer lezen
   
 
image

Egemin investeert ruim 100.000 euro in E'gv® Factory

wo 25 sep. 2013

Egemin heeft een nieuw productie- en testcenter voor AGV’s in gebruik genomen. Het center krijgt de naam E’gv® Factory. Egemin zal er zijn AGV-toestellen opbouwen en testen alvorens ze naar eindklanten over de hele wereld gaan. AGV’s of automatisch geleide voertuigen zijn onbemande voertuigen die voornamelijk in magazijnen, distributiecentra en productieomgevingen worden ingezet om goederen te transporteren. Het nieuwe productie-en testcenter heeft een capaciteit die ruim drie keer zo hoog is als de ruimte die het vervangt en komt daarmee tegemoet aan de snelle verkoopgroei. Egemin heeft ruim 100.000 euro in het nieuwe center geïnvesteerd.

  Meer lezen
   
 
image

Bedrijfsbezoek bij Vandeputte

do 28 nov. 2013 - do 28 nov. 2013
Op donderdag 28 november zet Egemin-klant Vandeputte de deuren open van zijn nieuw logistiek centrum, exclusief voor de klanten en contacten van Egemin, Nedcon, Bekuplast en UVO Technologies. Zo kunt u een exclusief kijkje nemen in de interne keuken van de safety expert bij uitstek. Egemin zorgde voor het ontwerp en de realisatie van een volledig automatisch aangestuurd logistiek concept in het DC. Door de automatisering kan Vandeputte met hetzelfde aantal medewerkers dagelijks tot 2.000 bestellingen verwerken, in plaats van 1.500 voorheen.

  Meer lezen
  Registreren voor dit evenement
   
 
egemin automation egemin automation egemin automation
Copyright © 2001-2013 Egemin International NV Dit bericht werd verstuurd naar : - Klik hier om u uit te schrijven