AEDStudios810x210px
 
Egemin nodigt u uit op Supply Chain Innovation 2014
 
Geachte,


Graag nodigen wij u als supply chain professional die betrokken is bij het optimaliseren van goederen-, informatie- en kostenstromen, uit op Supply Chain Innovations 2014.

Dit netwerkevent, dat plaatsvindt op donderdag 27 maart 2014 in de AED Studios (het vroegere Eurocam) te Lint (Antwerpen), biedt u een uniek platform waar u met uw collega’s en prominenten kennis kunt uitwisselen.

Er is een gigantisch programma met meer dan 40 uiteenzettingen over diverse aspecten van supply chain optimalisering. Eminente sprekers bieden ons nieuwe inzichten, zowel conceptueel als praktisch. Er zijn ook heel wat klantencases van topbedrijven die hun ervaringen graag met u delen.

Wij wensen in het bijzonder uw aandacht te vestigen op de case Vandeputte die op ons aangeven in het high level programma werd opgenomen. Met de verhuis naar haar nieuw logistiek centrum optimaliseert Vandeputte haar logistieke activiteiten om beter te voldoen aan de gewijzigde klantenbehoeften. Automatisatie verhoogt de efficiëntie van het logistiek proces en maakt optimaal gebruik van beschikbare ruimte. De presentatie wordt gebracht door Peggy Daneels, Director ICT & Supply Chain bij Vandeputte.

U kunt ons ontmoeten in Studio 1, op stand 48, waar we als solutions partner aanwezig zijn en ook graag met u wat bijpraten over de laatste ontwikkelingen. Loop gewoon eventjes langs of maak een afspraak via de Event Manager. Voor Egemin zijn Henk Deloof en Eric Coenen aanwezig.

Behoort u tot de industrie, groothandel of retail dan kunt u zich gratis online registreren op de website van Value Chain. U vindt er alle info, het volledige programma, inschrijvingsvoorwaarden, de Event Manager en natuurlijk het registratieformulier.

Alvast tot op Supply Chain Innovations!


Michaël Coryn
Marketing Communications Manager
Egemin Automation

 
egemin automation egemin automation egemin automation
Copyright © 2001-2013 Egemin International NV Dit bericht werd verstuurd naar : - Klik hier om u uit te schrijven