image
 
Egemin nieuws april: Sterk jaar voor Egemin | Ondersteuning Windows XP | Nieuwe magazijnprojecten | Nieuwe vestiging in Franrkijk
 
Egemin heeft een sterk jaar achter de rug. De nettowinst bedroeg 2,4 miljoen euro en er werd voor 116 miljoen euro aan nieuwe bestellingen geboekt, 10% meer dan in 2012. In 2014 mikt Egemin op een order intake van 125 miljoen euro. Die groei moet zowel komen van de vier verschillende divisies als van alle landen waar Egemin een eigen vestiging heeft. Om die groei internationaal te ondersteunen werd onlangs een nieuw kantoor in Frankrijk geopend dichtbij Dijon.

Begin april kondigde Microsoft het einde van de ondersteuning door Windows XP aan. Dit impliceert dat er geen beveiligingsupdates meer gebeuren en nog niet ontdekte programmeergaten in het systeem niet meer gedicht worden. Onze Integrity Control Solution zorgt ervoor dat uw proces en installaties hier geen hinder van ondervinden.

Egemin heeft onlangs de inhijswerken van de drie 20 meter hoge magazijnkranen in het nieuwe magazijn van Zijderlaan in Puttershoek afgerond. Logistiek dienstverlener Zijderlaan gebruikt dit magazijn voor de opslag van suikerproducten van eindklant Suiker Unie. IVC plaatste eerder dit jaar een bestelling voor een compleet magazijn- en distributiesysteem voor de volautomatische transport en opslag van afgewerkte Moduleo®-vinylvloeren (Luxuary Vinyl Tiles).

Op 8 mei vindt in Gent de Promotiedag Duurzame Verlichting 2014 plaats. Egemin Automation en Digital Lumens slaan de handen in mekaar en stellen er samen oplossingen voor rond energiebeheer en intelligente LED-verlichting. Later deze maand is Egemin ook aanwezig op de internationale logistieke vakbeurs CeMAT in Hannover, van 19 tot 23 mei.

 
image

Egemin biedt oplossing voor ondersteuning XP

vr 25 apr. 2014

Begin april stopte Windows met de ondersteuning van Windows XP. Dat betekent in de praktijk ook dat er geen updates meer komen voor de virusscanners. Aangezien nog heel wat industriële computers gebruik maken van Windows XP moeten veel bedrijven hun computersystemen op een andere wijze beschermen. Een upgrade naar een nieuwere versie van Windows is immers niet even evident. De Integrity Control Solution van Egemin biedt juist voor deze systemen een passende bescherming tegen ongewenste inbreuken op de systemen en maakt ze in één klap beter beheersbaar.

  Meer lezen
   
 
image

Agristo verhoogt opslagcapaciteit met nieuw diepvriesmagazijn

do 17 apr. 2014

Agristo heeft in Tilburg het hoogste automatisch diepvriesmagazijn in de Benelux staan. Daarmee verhoogt het zijn opslagcapaciteit tot 25.600 pallets voor 350 verschillende diepgevroren aardappelproducten. Het magazijn is in compacte silobouw uitgevoerd waarbij de wanden van het magazijn aan de buitenste racks zijn bevestigd. De acht 40-meter hoge palletkranen zijn voorzien van regeneratiemodules die bij het dalen en het afremmen, energie recupereren en terugvoeren naar het net.

  Meer lezen
   
 
image

Egemin opent tweede vestiging in Frankrijk

di 15 apr. 2014

Egemin Automation heeft een tweede vestiging geopend in Frankrijk. Het hoofdkantoor in Maxéville wordt sinds kort bijgestaan door een afdeling in Dijon. Egemin wil hiermee zijn sterke positie als AGV-aanbieder in Frankrijk bestendigen, alsook de sterke groei op gebied van automatische magazijnen en orderpickingsystemen verder ondersteunen. Vorig jaar groeide de ‘order intake’ van de Franse vestiging nog met 50% tot meer dan 15 miljoen euro. Het aantal werknemers steeg tot 20.

  Meer lezen
   
 
image

Egemin hijst kranen in nieuw magazijn Zijderlaan

vr 04 apr. 2014

Vorige week heeft Egemin Automation de inhijswerken van drie automatische magazijnkranen voor Zijderlaan succesvol afgerond. Om het inhijsen van de twintig meter hoge palletkranen vlot te laten verlopen werd het dak van het magazijn op het terrein van Suiker Unie Puttershoek tijdelijk opengemaakt. Het nieuwe automatisch magazijn moet tegen juli 2014 volledig operationeel zijn. Later in de zomer realiseert Egemin nog de aansluiting van het magazijn met de fabriek van Suiker Unie. De finale oplevering van de volledige installatie is voorzien voor oktober 2014.

  Meer lezen
   
 
image

2013 sterk jaar voor Egemin

di 25 mrt. 2014

Egemin Automation heeft met een nettowinst van 2,4 miljoen euro, een stijging van 33% ten opzichte van 2012, een sterk jaar achter de rug. Er werd voor 116 miljoen euro bestellingen genoteerd, wat zes miljoen meer is dan het vooropgestelde budget en een stijging betekent van bijna tien procent tegenover 2012. Om de stevige groei te ondersteunen, heeft Egemin Automation in 2013 een vijftigtal extra werknemers aangenomen en plant 50 nieuwe aanwervingen in 2014.

  Meer lezen
   
 
image

Geïntegreerd magazijn- en distributiesysteem bij IVC

ma 17 mrt. 2014

Egemin Automation en IVC hebben een contract afgesloten voor een compleet magazijn- en distributiesysteem voor de productiesite van IVC in Avelgem. Het systeem zal instaan voor het volautomatische transport en opslag van afgewerkte Moduleo®-vinylvloeren (Luxuary Vinyl Tiles) tussen productie, magazijn en verzending. De installatie omvat naast een automatisch hoogbouwmagazijn, AGV’s en conveyors ook een uitgebreide pickingzone waar verzendingen voor de klant worden samengesteld

  Meer lezen
   
 
image

Studiedag: Egemin geeft advies over duurzame verlichting

do 08 mei 2014 - do 08 mei 2014
Op 8 mei vindt in Gent de Promotiedag Duurzame Verlichting 2014 plaats. Egemin Automation en Digital Lumens slaan de handen in mekaar en stellen er samen oplossingen voor rond energiebeheer en intelligente LED-verlichting. Benieuwd naar de impact van daglicht- en bewegingssensoren op de Life Cycle Cost van uw LED-project? Kom dan ook zeker naar onze lezing “Rendabel investeren in maximale besparing & comfort door intelligente LED-verlichting”.

  Meer lezen
  Registreren voor dit evenement
   
image

CeMAT Hannover 2014

ma 19 mei 2014 - vr 23 mei 2014
Egemin Automation stelt tijdens CeMAT geïntegreerde logistieke oplossingen voor op basis van automatisch geleide voertuigen en magazijnsystemen. De perfecte integratie tussen AGV-oplossingen en automatische magazijnsystemen zorgt voor een naadloze logistiek in productie, magazijn en distributie. Kom onze one-stop-shop oplossingen bekijken op stand H14 in hal 27.

  Meer lezen
  Registreren voor dit evenement
   
 
egemin automation egemin automation egemin automation
Copyright © 2001-2013 Egemin International NV Dit bericht werd verstuurd naar : - Klik hier om u uit te schrijven