image
 
Egemin stelt geïntegreerde magazijnoplossingen voor tijdens CeMAT 2014
 
Geen enkele andere industrie krijgt de laatste jaren meer aandacht dan de snelgroeiende interne logistieke sector. Globalisatie zet zich steeds sneller door waardoor een degelijke interne logistiek steeds van crucialer belang wordt om het commerciële succes van een onderneming te garanderen.

Van maandag 19 mei tot en met vrijdag 23 mei vindt u in het Duitse Hannover opnieuw het allerbeste op vlak van interne logistiek en goederenbehandeling tijdens de driejaarlijkse CeMAT, dé grootste vakbeurs ter wereld gewijd aan de interne logistiek. CeMAT gaat dit jaar over het centrale thema "Smart – Integrated – Efficient”.

Geïntegreerde logistieke systemen met AGV's en magazijnen

Als systeemintegrator en AGV-constructeur speelt Egemin in op dit centrale thema. Tijdens CeMAT stellen we onze geïntegreerde logistieke oplossingen voor op basis van automatisch geleide voertuigen en magazijnsystemen. Egemin is de enige speler op de markt die AGV's en automatische magazijnen in één geïntegreerde oplossing aanbiedt, aangestuurd door een centraal WMS-systeem voor magazijnbeheer. De perfecte integratie tussen AGV's en automatische magazijnsystemen zorgt voor een naadloze logistiek in productie, magazijn en distributie.

Gratis ticket

Egemin staat dit jaar op stand H14 in hal 27.

  Vul uw gegevens in op onze website voor een gratis ticket.
 
egemin automation egemin automation egemin automation
Copyright ┬ę 2001-2013 Egemin International NV Dit bericht werd verstuurd naar : - Klik hier om u uit te schrijven