image
 
Egemin sluit distributieovereenkomst voor AutoStore-systemen
 
Egemin is sinds kort officiëel distributeur van Autostore-systemen in de Benelux. Hiervoor werd vorige week een distributeursovereenkomst gesloten met het Noorse Hatteland voor de verkoop en installatie van deze opslagsystemen.

Flexibele opslag- en orderpickingsysteem

AutoStore is een ingenieus opslag- en orderpickingsysteem waarin kunststof bakken op elkaar gestapeld worden. Bovenop het aluminium raamwerk rijden robots die de bakken met artikelen uit het magazijn halen en naar het orderpickingstation brengen. Volgens Francis De Backer, Vice President bij Egemin Automation, is het grootste voordeel van het AutoStore-systeem zijn flexibiliteit. “Het kan in eender welk magazijn geïnstalleerd worden en vaste obstakels zoals zuilen vormen geen probleem. Het systeem is ook heel modulair en kan perfect aangepast worden aan de noden van de klant. Zo kan je bijvoorbeeld zonder problemen een tunnel integreren in het raamwerk om heftrucks door te laten rijden.” Egemin zal de AutoStore-systemen aansturen als black box via E’wms®, Egemins warehouse management systeem.

Lancering op CeMAT 2014

Egemin Automation stelt AutoStore in zijn productgamma voor aan het grote publiek tijdens CeMAT 2014, de grootste vakbeurs ter wereld gewijd aan interne logistiek. Egemin pakt verder uit met een AGV-demo en emulatie- en E’wms-softwaredemo’s die de geïntegreerde logistieke oplossingen voor productie, distributie en magazijn van Egemin in de kijker moeten plaatsen. Bezoek de Egemin-stand in Hall 27, stand H14.

Vraag hier uw gratis ticket voor CeMAT


  Meer info en foto's van het AutoStore-systeem
 
egemin automation egemin automation egemin automation
Copyright © 2001-2013 Egemin International NV Dit bericht werd verstuurd naar : - Klik hier om u uit te schrijven