image
 
Opleidingen Maintenance & Reliability: start september
 
Bent u nog op zoek naar een cursus voor u of uw collega's? Egemin biedt een ruim pakket aan opleidingen in het kader van Maintenance & Reliability. In september starten er drie opleidingen: Doelgericht storigen oplossen, Werkvoorbereiding & Planning en Industrial RCM. Hieronder vindt u meer details over deze cursussen. In onze opleidingskalender 2014-2015 vindt u een overzicht van de cursussen die Egemin tijdens de rest van het jaar organiseert. Wil u één van deze opleidingen bij u op het bedrijf organiseren? Wij komen ter plaatse en geven deze cursussen aan zowel grote als kleine groepen.

 
image

Doelgericht Storingen Oplossen: cursus september

wo 10 sep. 2014 - do 11 sep. 2014
We behandelen het hele storingsproces vanaf de eerste melding tot het terug in dienst nemen van de installatie. Doelgroep: storingsmonteurs en operators in zowel interne als externe storingsdiensten, van iedere vakdiscipline.

  Meer lezen
  Registreren voor dit evenement
   
image

Werkvoorbereiding en Planning: cursus september

di 16 sep. 2014 - do 02 okt. 2014
We (her)ontdekken het belang van een goede werkvoorbereiding en planning. Deze 4-daagse cursus is uniek: hij besteedt aandacht aan het voorbereiden van de dagelijkse werkzaamheden van een TD. Een goede voorbereiding verhoogt de effici├źntie en kwaliteit van het onderhoudswerk; deze kan zelfs verdubbelen! Ook voorbereiding van grote werkzaamheden (shutdowns en projecten) komt uitgebreid aan bod.

  Meer lezen
  Registreren voor dit evenement
   
image

Industrial RCM: cursus september-oktober

di 30 sep. 2014 - do 09 okt. 2014
3-daagse training Industrial RCM - Reliability Centered Maintenance. Doelgroep: maintenance en reliability engineers en managers van onderhoudsdiensten.

  Meer lezen
  Registreren voor dit evenement
   
 
egemin automation egemin automation egemin automation
Copyright ┬ę 2001-2013 Egemin International NV Dit bericht werd verstuurd naar : - Klik hier om u uit te schrijven