image
 
Egemin Automation nodigt u uit op INE en WOTS
 
Egemin Automation nodigt u uit voor twee interessante evenementen over automatisering: het Indumation Network Event in Leuven (BE) en World of Technology and Science in Utrecht (NL). Op INE kan u kennis maken met bedrijven die actief zijn in oplossingen, technologie en componenten voor Factory, Process & Infrastructure Automation. U komt er letterlijk oog in oog met automation experts. De WOTS is de grootste technologiebeurs van Nederland en onmisbaar voor iedereen die met autmatisering te maken heeft. Ook hier is Egemin vertegenwoordigd. Meer zelfs, via onderstaande links kunt u gratis inkomtickets aanvragen.
 

 
image

Indumation Network Event, Leuven

do 18 sep. 2014 - do 18 sep. 2014
Op INE krijgt u op 1 dag een beeld van de toekomstige technologische ontwikkelingen en trends binnen het domein van automatisering en optimalisatie. Egemin kan hier als leidinggevend automatiseringsbedrijf uiteraard niet ontbreken. Wij ontvangen u in de 'Fusion-box' stand 17.

  Meer lezen
  Registreren voor dit evenement
   
image

World of Technology & Science, Utrecht

di 30 sep. 2014 - vr 03 okt. 2014
Van 30 september t/m 3 oktober staan zowel de vier werelden, Automation, Laboratory, Motion & Drives en Electronics als de drie industriebeurzen van VNU in Jaarbeurs Utrecht. Met de co-locatie van Macropak, Industrial European Dairy Show en Industrial Processing ontstaat het grootste technologietrefpunt van Nederland. Egemin nodigt u uit op stand 11B050.

  Meer lezen
  Registreren voor dit evenement
   
 
egemin automation egemin automation egemin automation
Copyright © 2001-2013 Egemin International NV Dit bericht werd verstuurd naar : - Klik hier om u uit te schrijven