Egemin Nieuws September: Gratis naar Prologistics | Hoogste diepvriesmagazijn bij Crop's | AGV's voor Fonterra | INE Leuven
 
Op woensdag 24 en donderdag 25 september wordt de tweejaarlijks logistieke vakbeurs Prologistics in Brussel gehouden. Egemin Automation neemt opnieuw deel als standhouder aan deze beurs. Tijdens Prologistics stellen we officieel onze compacte Autostore-opslagsystemen voor de Benelux-markt voor, nieuw in ons productaanbod sinds deze zomer. Ook nieuw voor deze editie is de Plaza waar u onder meer een real-live AGV-demo van Egemin aan het werk kunt zien.

Egemin gaat voor producent van diepgevroren voedingsmiddelen Crop’s een nieuw diepvriesmagazijn op de productiesite van Ooigem bouwen en automatiseren. Het automatisch magazijn wordt in silbouw opgetrokken en wordt met 41 meter het nieuwe hoogste diepvriesmagazijn in de Benelux. De investering in de uitbreiding van de vestiging moet de groeiplannen van Crop’s de komende jaren ondersteunen.

Aan de andere kant van de wereld in Nieuw-Zeeland bestelde zuivelgigant Fonterra onlangs een nieuw AGV-systeem voor zijn melkverwerkingsfabriek in Pahiatua. Het vierde in totaal na eerdere systemen in Te Rapa en Darfield.

Volgende week neemt Egemin ook deel aan het Indumation Network Event in Leuven dat georganiseerd wordt in samenwerking met Agoria. Op INE krijgt u op 1 dag een beeld van de toekomstige technologische ontwikkelingen en trends binnen het domein van automatisering en optimalisatie. Egemin kan als leidinggevend automatiseringsbedrijf niet ontbreken op dit event. Wij ontvangen u graag in de 'Fusion-box' stand 17.

  Registreren voor Prologistics
 
image

4 nieuwe AGV’s voor Fonterra in Nieuw-Zeeland

do 04 sep. 2014

Nieuw-Zeelandse zuivelproducent Fonterra heeft een nieuw AGV-systeem besteld bij Egemin. De bestelling omvat de levering van 4 nieuwe AGV’s met batterijwisselsysteem en E’tricc-software voor de melkfabriek in Pahiatua waar al reeds een Egemin systeem actief is. Egemin leverde eerder ook al AGV-systemen voor diverse Fonterra-vestigingen in Nieuw-Zeeland.

  Meer lezen
   
 
diepvriesmagazijn

Automatisch diepvriesmagazijn voor Crop’s

do 04 sep. 2014

Egemin Automation gaat voor producent van diepgevroren voedingsmiddelen Crop’s een nieuw diepvriesmagazijn op de productiesite van Ooigem bouwen en automatiseren. De investering in de uitbreiding van de vestiging moet de groeiplannen van Crop’s de komende jaren ondersteunen. Het nieuwe hoogbouwmagazijn komt naast het bestaande diepvriesmagazijn en de productiefabriek.

  Meer lezen
   
 
image

Egemin op smart grid school

do 21 aug. 2014

Smart grids of slimme netten zijn elektriciteitsnetwerken die optimaal gebruik maken van nieuwe technologieën.Egemin geeft een lezing op de smart grid school in oktober.

  Meer lezen
   
 
image

Indumation Network Event, Leuven

do 18 sep. 2014 - do 18 sep. 2014
Op INE krijgt u op 1 dag een beeld van de toekomstige technologische ontwikkelingen en trends binnen het domein van automatisering en optimalisatie. Egemin kan hier als leidinggevend automatiseringsbedrijf uiteraard niet ontbreken. Wij ontvangen u in de 'Fusion-box' stand 17.

  Meer lezen
  Registreren voor dit evenement
   
image

Prologistics 2014, Brussel

wo 24 sep. 2014 - do 25 sep. 2014
Egemin neemt deel aan de logistieke vakbeurs Prologistics van 24 tot 25 September 2014 in Brussel. Bezoek onze stand op nummer 4049.

  Meer lezen
  Registreren voor dit evenement
   
image

Bedrijfsbezoek nieuw magazijn Samsonite

do 02 okt. 2014
Samsonite heeft onlangs in Oudenaarde een nieuw automatisch magazijn in dienst genomen. Egemin en Stow sloegen de handen in elkaar voor dit project. Egemin was als hoofdaannemer verantwoordelijk voor de logistieke inrichting en werkte het volledige concept uit. Stow leverde de rekken en zorgde voor een optimale rekconfiguratie zodat de opslagruimte maximaal benut werd.

Egemin en Stow nodigen u als partners van Samsonite graag uit om een kijkje te nemen in het nieuwe magazijn op donderdag 2 oktober. Aansluitend op het bezoek volgt een netwerkreceptie.

  Meer lezen
  Registreren voor dit evenement
   
 
egemin automation egemin automation egemin automation
Copyright © 2001-2013 Egemin International NV Dit bericht werd verstuurd naar : - Klik hier om u uit te schrijven