image
 
Innovatieve oplossingen voor de Food & Beverage industrie
 
Hygiëne is fundamenteel in het productieproces van voeding en dranken. Egemin voorziet geautomatiseerde Cleaning In Place oplossingen die u helpen om meer en beter te produceren. Maar we optimaliseren de plants van Food & Beverage bedrijven ook op logistiek gebied. Zo hebben we bij Kim's chocolates een volautomatisch magazijnsysteem geleverd. Onze consultingafdeling hielp het Waterschapsbedrijf Limburg dan weer met een restlevensduuranalyse van waterzuiveringsinstallaties. De resultaten zijn opmerkelijk. Ondertussen blijft Egemin groeien.

 
Geautomatiseerde CIP oplossingen voor food & beverage

Meer en beter produceren met CIP oplossing op maat

di 10 feb. 2015

Reiniging van procesinstallaties is essentieel voor de hygiëne in uw bedrijf. Het is niet alleen belangrijk om de productkwaliteit en -veiligheid te waarborgen, reiniging verlengt ook de levensduur van uw procesinstallatie. Waarop moet u letten bij de integratie van een CIP-installatie (Cleaning in Place)? Welke oplossing biedt Egemin? En welke voordelen heeft dat?

  Meer lezen
   
 
image

Turnkey magazijn-systeem voor Kim's Chocolates

ma 09 feb. 2015

Egemin Automation heeft eind december een volautomatisch magazijnsysteem opgeleverd bij Kim’s Chocolates. Het systeem staat in voor het automatisch intern transport, de automatische opslag en orderpicking van chocoladeproducten. Egemins systeem omvat drie automatische magazijnen voor de opslag van halfafgewerkte producten, verpakkingsmaterialen en afgewerkte producten. Drie automatisch geleide voertuigen zorgen voor het goederentransport tussen de magazijnen en productie.

  Meer lezen
   
 
image

Egemin breidt uit in process automation: vacatures

di 10 feb. 2015

De afdeling Process Automation van Egemin is het voorbije jaar sterk gegroeid. Dagdagelijks zijn er meer dan 130 Egeminners professioneel bezig met engineering, automation en maintenance van procesinstallaties in de Food & Beverage, Tank Terminals, (Petro)chemicals, etc. Ook in 2015 wil Egemin verder groeien. Daarom zijn er momenteel verschillende vacatures voor technische profielen met ervaring of interesse in deze sectoren.

  Meer lezen
   
 
WBL bespaart 20 miljoen euro door Remaining Life Analysis

WBL bespaart 20 miljoen euro met Egemin Remaining Life Analysis

di 10 feb. 2015

Egemin helpt het Waterschapsbedrijf Limburg (WBL) met de verdere ontwikkeling van haar Asset Management. Daarbij zorgen we voor opleiding van operators, werkvoorbereiders en planners, voeren we root cause analyses uit van technische problemen en hebben we een proces uitgewerkt voor het beheer van reserveonderdelen. Voor de installaties in Venray voerden we een restlevensduuranalyse uit, met opmerkelijke resultaten: de installatie kon nog veel langer mee dan gedacht.

  Meer lezen
   
 
egemin automation egemin automation egemin automation
Copyright © 2001-2013 Egemin International NV Dit bericht werd verstuurd naar : - Klik hier om u uit te schrijven