image
 
Egemin lanceert E'gv® Compact op de US-markt
 
Egemin Automation lanceert de E’gv® Compact op de Amerikaanse markt. De nieuwe AGV werd vorige week voorgesteld op de logistieke beurs ProMAT in Chicago (23 – 26 maart). De E’gv® Compact is een kleine maar robuuste AGV (automisch geleid voertuig) die standaardladingen kan vervoeren met een hogere capaciteit dan de AGC's (“automatic guided cart”) die momenteel op de markt zijn.

Dit flexibele voertuig biedt een snelle time-to-market tegen een voordelige prijs. Egemin zal de E’gv® Compact op de markt brengen als aanvulling op de verschillende voertuigmodellen van de bestaande E’gv®-reeks die voor specifieke toepassingen worden aangepast. Deze zomer zal de E’gv® Compact beschikbaar zijn op de Europese markt.

MODULAIR VOERTUIGCONCEPT

De E’gv® Compact zal aanvankelijk worden geïntroduceerd als trekker met een trekvermogen van meer dan 4500 kg, ongeveer vijf keer de capaciteit van een AGC. Het basisvoertuig kan eveneens worden uitgerust met hefvorken als heftruckvoertuig in counterbalance, smalle of brede versie of als transfervoertuig met enkele of dubbele rollenbanen. De E’gv® Compact zal off-the-shelf worden geleverd. Dat moet de levertijd 50 tot 75% korter maken in vergelijking met een op maat gemaakt AGV-systeem. En door de lage up-frontkosten, is de ROI aanzienlijk sneller.

Het voertuig zal worden gebouwd met de kwaliteit waarvoor Egemin bekend staat. Bovendien zal het ook gemakkelijk kunnen worden geïnstalleerd en volledig kunnen worden geïntegreerd met andere oplossingen van Egemin zoals automatische magazijn- en distributiesystemen.

  Egemin lanceert E'gv® Compact
image
image
image
 
egemin automation egemin automation egemin automation
Copyright © 2001-2013 Egemin International NV Dit bericht werd verstuurd naar : - Klik hier om u uit te schrijven