Egemin Nieuws Januari 2016: Inhijsen bij Agristo | Total automatiseert fabriek in Singapore | Magazijnsysteem voor BASF Frankrijk | Bezoek ons op LogiMAT | E'gv® Compact op Modex-beurs
 

 
Newsletter-BASF4

Turnkey magazijnsysteem met STILL trucks voor BASF France

wo 27 jan. 2016

Egemin Automation heeft bij BASF France een geïntegreerd opslag- en distributiesysteem voor pallets en dozen in dienst genomen. Het systeem optimaliseert het interne goederentransport in de coatingsfabriek in Breuil-le-Sec, de grootste site van BASF in Frankrijk. Het omvat een palletmagazijn met twee automatische smallegangentrucks van STILL, een miniload magazijnsysteem voor opslag van dozen en een conveyorsysteem. Dankzij de installatie verlopen alle logistieke stromen voortaan volautomatisch zonder menselijke tussenkomst. Voor BASF betekent dit een zeer belangrijke stap vooruit in termen van veiligheid.

  Meer lezen
   
 
Newsletter5

Egemin automatiseert productiesite Total Oil Asia Pacific

vr 22 jan. 2016

Egemin Automation heeft het intern transport van finished products in de nieuwe Singaporese smeeroliemengfabriek van Total Oil Asia Pacific deels geautomatiseerd. De pas gebouwde fabriek is de grootste productiesite van de Total groep in de wereld. De oliegigant gebruikt er nu E’gv®’s (Egemin Guided Vehicles) of automatisch geleide voertuigen om pallets van de vier vullijnen in de productieomgeving naar de distributiezone te brengen. Hierdoor werkt de fabriek in Singapore sneller, veiliger en efficiënter. Met het automatiseringsproject wil Total de veiligheid en verwerkingscapaciteit in de fabriek verhogen.

  Meer lezen
   
 
Newsletter4

Egemin hijst magazijnkranen in bij Agristo

di 01 dec. 2015

Egemin Automation is gestart met een belangrijk onderdeel in de bouw van het nieuwe diepvriesmagazijn van Agristo in Nazareth, het installeren van de automatische kranen. Eergisteren werd de laatste van de 8 ingehesen in het hoogbouwmagazijn. De installaties zullen in bedrijf gesteld worden vanaf eind februari en de oplevering van het gehele project is gepand voor einde maart 2016. Egemin monteerde de 23 ton zware kranen in de 8 kraangangen van het magazijn, dat 15 opslagniveaus telt. De inhijsoperaties vergden heel wat precisiewerk omwille van de slechte weersomstandigheden van de afgelopen weken, maar ook door de omvang van de kranen zelf.

  Meer lezen
   
 
Newsletter

LogiMAT 2016


  Meer lezen
   
newsletter71

Modex 2016


  Meer lezen
   
 
egemin automation egemin automation egemin automation
Copyright © 2015 Egemin NV Dit bericht werd verstuurd naar: - Klik hier om u uit te schrijven