LogiMAT 2015
 
E'gv® Compact op de LogiMAT beurs
 

Een optimale aanvulling op onze geautomatiseerde material handling oplossingen

Egemin biedt als systeemintegrator complete en op maat gemaakte, intralogistieke oplossingenvoor diverse toepassingen en markten aan.

Dit jaar stellen we tijdens de vakbeurs LogiMAT in Stuttgart de E’gv® Compact voor aan de Duitse markt, het nieuwste AGV-model in onze E’gv®-productlijn. De E’gv® Compact is de ideale automatische transportoplossing voor magazijnen, productie en distributie-omgevingen en is uitermate geschikt voor standaardtransporten en -ladingen.

Door zijn standaardontwerp is geen bijkomende engineering nodig en is de levertijd veel korter dan klassieke AGV’s voor geavanceerde toepassingen. De modulaire E’gv® Compact is verkrijgbaar met verschillende optionele lastopnamemiddelen en is beschikbaar in trekker, heftruck en conveyoruitvoering. We bekijken graag met u of de E’gv® Compact een rendabel automatisch alternatief is voor uw intern transport.

Daarnaast stellen we op onze stand ook onze performante E'tow®-vloerkettingbaansystemen, de ideale transport- en sorteeroplossing om uw cross-dockingactiviteiten in uw logistiek te optimaliseren. met ons vloerkettingbaansysteem E'tow® om cross-docking te automatiseren. De nieuwste ontwikkelingen voor volledig automatische magazijnen en pickingoplossingen in E'wds zullen ook te zien zijn op onze stand.
 
We kijken ernaar uit u te verwelkomen op onze stand 1G64 in Hal 1 tijdens LogiMAT 2016.

Praktische informatie

egemin automationDatum: 8-10 maart 2016
egemin automationOpeningsuren: 9.00 tot 17.00 u.
egemin automationEgemin stand: Hal 1, stand 1G64
egemin automationLocatie: Trade Fair Centre, Flughafenrandstraße - 70629 Stuttgart

Gratis ticket voor LogiMAT?

Wilt u graag een gratis ticket om LogiMAT te bezoeken?
egemin automationRegistreert u zich dan op onze website

 
retrotech-thumbnail1

Egemin neemt Amerikaanse systeemintegrator Retrotech over

ma 08 feb. 2016

Egemin Automation verstevigt zijn expertise in de sterk groeiende markt voor automatische magazijn- en distributiesystemen in Noord-Amerika door de overname van Retrotech, een gevestigde Amerikaanse systeemintegrator van magazijn- en distributieoplossingen. De KION Group, het holdingbedrijf boven Egemin Automation, heeft een overeenkomst ondertekend met het Franse Savoye S.A. voor de overname van Retrotech waarvan de waarde geraamd wordt op ongeveer 40 miljoen USD. De transactie is onderworpen aan de gebruikelijke opschortende voorwaarden en zal naar verwachting worden afgerond in het eerste kwartaal van 2016.

  Meer lezen
   
 
egemin automation egemin automation egemin automation
Copyright © 2015 Egemin NV Dit bericht werd verstuurd naar: - Klik hier om u uit te schrijven