KION Group wordt wereldleider in interne logistiek door overname van Dematic
 

Beste klant, partner, leverancier,
 
Egemin ziet het als zijn persoonlijke missie om u maximaal de ondersteunen en in te spelen op uw vereisten in interne logistiek. We gaan immers altijd tot het uiterste om uw behoeften te begrijpen en daarvoor een passende oplossing te bieden. Dit is de enige manier om u te bedanken voor het vertrouwen dat u stelt in ons merk.
 
U hebt het misschien al vernomen: onze holdingmaatschappij KION Group heeft aangekondigd dat het Dematic gaat overnemen. Dematic is een toonaangevende leverancier van logistieke automatiseringsoplossingen en een specialist voor de optimalisering van supply chains. Wat betekent dat in voor u, als klant?
 
Om u in de toekomst nog beter te bedienen en een antwoord te bieden op uw steeds veranderende behoeften, gaat de KION Group zijn activiteiten en aanbod substantieel uitbreiden. Door de overname van Dematic groeit de KION Group verder tot een absolute wereldleider op het vlak van geavanceerde oplossingen voor goederenbehandeling. Door de overname worden we een aanbieder van een compleet gamma van intralogistieke oplossingen, van heftrucks tot volledig automatische magazijnen voor klanten klein en groot die om het even waar op de wereld actief zijn. Door deze overname wordt de KION Group ook een wereldleider op het vlak van “Intralogistics 4.0” en verbeteren we onze positie als one-stop-shop leverancier voor intelligente supply chains en automatiseringsoplossingen.
 
Egemin wil een betrouwbare partner zijn voor u die zijn verbintenissen tegenover zal naleven. De integratie van Dematic in de KION Group zal enorme samenwerkingsmogelijkheden opleveren voor Egemin Automation aangezien er heel wat synergie bestaat tussen Egemin en Dematic. Ten eerste zal Egemin zijn bestaande aanbod van automatische magazijn- en distributie-oplossingen vergroten. Verder zullen we onze AGV-competenties op een veel bredere schaal kunnen toepassen en zullen we ook ons aanbod van vloerkettingbaansystemen verder kunnen ontwikkelen. Egemin zal ook voordelen halen uit het grotere gamma van logistieke installaties, oplossingen en softwareproducten voor goederenbehandeling. En Egemin zal tenslotte belangrijke concurrentietroeven kunnen voorleggen omdat we u nu een nog betere support kunnen aanbieden bij onze toekomstige projecten en businessactiviteiten.
 
Dematic is een wereldleider voor geavanceerde, geïntegreerde automatiseringstechnologie, software en services voor de optimalisering van supply chains die perfect beantwoorden aan de automatiseringsbehoeften van zijn klanten. Dematic telt bijna 6.000 bekwame medewerkers voor logistiek - met meer dan 3.000 ingenieurs voor engineering, softwareontwikkeling, R&D, projectmanagement en customer service – voor de wereldwijde ondersteuning van zijn klanten met engineeringcenters en productievestigingen over de hele wereld. Dematic is aanwezig in 22 landen met meer dan 100 vestigingen.
 
Met 30.000 werknemers en een omzet van meer dan € 6,7 miljard, zal het toekomstige succes van de nieuwe, grotere KION Group gebaseerd zijn op een cruciale aanwezigheid op alle continenten. Met Dematic in de KION Group kunnen we voortaan beter dan andere aanbieders onze klanten optimaal begeleiden in hun tocht naar “Industry 4.0” en “Intralogistics 4.0”, de digitale industriële en intralogistieke revolutie. We verheugen er ons nu al om uw tijdens deze fantastische reis te begeleiden.
 
Samenwerken met Egemin betekent dat u mag rekenen op de toegewijde ondersteuning van gedreven medewerkers in uw buurt die zelf ondersteund worden door een wereldspeler in interne logistiek.
 
 
Met vriendelijke groeten,
 
 
Jan Vercammen Marc Guns Francis De Backer
CEO COO Executive Vice President
Egemin Group Egemin Group Egemin Group


 

 
egemin automation egemin automation egemin automation
Copyright © 2016 Egemin Group NV Dit bericht werd verstuurd naar: - Klik hier om u uit te schrijven