Gratis naar CeMAT 2011 met Egemin
 


image
 

Van maandag 2 mei tot en met 6 mei vindt u in het Duitse Hannover opnieuw het allerbeste op vlak van interne logistiek en goederenbehandeling tijdens de driejaarlijkse CeMAT, dé grootste vakbeurs ter wereld gewijd aan de interne logistiek. CeMAT vindt dit jaar plaats tijdens een periode van volop economisch herstel en gaat dit jaar over het centrale thema "duurzaamheid in interne logistiek".

Egemin Automation stelt tijdens CeMAT ook zijn oplossingen voor duurzame en efficiëntere logistieke processen voor. Onze AS/RS-oplossingen en AGV-systemen voor volautomatische opslag zorgen door een efficiëntere opslag van goederen voor ruimtebesparing, lagere werkingskosten, kleinere voorraden en meer betrouwbaarheid in uw magazijn.

We presenteren op onze stand live demo's voor automatische opslag met miniloadsystemen en AGV's. We vertellen u ook hoe u uw intern logistiek project nog efficiënter kunt realiseren met simulatie en emulatie.

Ontdek hoe op onze stand in hal 27, nummer F28. Wilt u een afspraak maken met één van onze sales collega's op de stand, neem dan contact met ons op.Bezoek onze nieuwe website en vraag uw gratis toegangsticket

 

Copyright © 2012 Egemin International NV

U bent ingeschreven voor de nieuwsbrief van Egemin Automation met het volgende e-mailadres:

Klik hier om u uit te schrijven