Nieuwsarchief 2005

5
okt.
2005
Nieuw-Zeelandse E'gv®-bestelling voor 3 E'gv®s
Egemin Automation haalde onlangs een belangrijke E'gv®-opdracht binnen bij de Nieuw-Zeelandse Fonterra Co-operative Group via haar Australisch/ Nieuw-Zeelandse agent RML Ryan Manufacturing. Fonterra is een vooraanstaande zuivelmultinational die allerhande zuivelproducten produceert die wereldwijd in meer dan 140 landen op de markt gebracht worden.

De bestelling omvat de ontwikkeling en installatie van een automatisch E'gv®-transportsysteem (Egemin Guided Vehicle) voor de Fonterra productiesite in Te Rapa, Hamilton. Het systeem is opgebouwd uit drie verbrede FLV/S-toestellen (Fork Lift Vehicles type straddle) die het transport van pallets beladen met zakken melkpoeder zullen verzorgen. De toestellen, 24 op 24 werkzaam, regelen eveneens het aftransport van de pallets en sorteren de producten in een nachtbuffer beheerst door het E'tricc® besturingssysteem (Egemin Transport Intelligent Control Centre).

De bestelling van Fonterra is het resultaat van de aanhoudende inspanningen op de markt in de Ocenanische regio en is het eerste gezamenlijke succes van Egemin Automation en RML Engineering. Het project heeft een totale doorlooptijd van 6 maanden.
http://www.fonterra.com/default.jsp

http://www.rmlautomation.com/


Ontvang onze nieuwsbrief