Nieuwsarchief 2005

16
aug.
2005
E'tow® nieuws uit Oostenrijk, Duitsland en Polen

Egemin Automation levert Etow®-project op bij Schenker Oostenrijk

Schenker Co AG (Hörsching, Oostenrijk) heeft onlangs haar intrek genomen in het gloednieuwe distributiecentrum (DC). Egemin Automation vervolledigde recent de installatie van de in- en uitsluizers die het automatische transport verzorgt tussen het distributiecentrum en de bestaande E'tow®-vloerkettingbaan voor het transport van stukgoederen in het overslagmagazijn.

Bavaria Yachtbau met volle wind in de zeilen

Bavaria Yachtbau GmbH is een gereputeerde bouwer van zeiljachten met hoofdzetel in het Duitse Giebelstadt. Bavaria is momenteel in volle expansie en bestelde onlangs een uitbreiding op de vloerkettingbaan geïnstalleerd in de meubelmakerij die sinds 2002 in gebruik is. De verlenging van het vloerkettingbaantraject komt er na de uitbreiding van de meubelmakerij zelf die zopas volledig afgerond is.

Succesvolle oplevering bij trouwe Poolse klant

Egemin Automation is sinds 1998 de vaste leverancier van de Poolse Raben Groep voor vloerkettingbanen. De Etow®-vloerkettingbanen worden ingezet in de overslagterminals van de groep. Onlangs werd bij Raben de vijfde Etow®-vloerkettingbaan in dienst genomen.


Ontvang onze nieuwsbrief