Nieuwsarchief 2005

18
apr.
2005
Uitreiking Egemin Automation Prijs en Suppliers Awards
Op zaterdag 16 april werd voor de 15de keer de Egemin Automation Prijs voor Innovatie uitgereikt aan de laatstejaarsstudent industrieel ingenieur met het meest creatieve en economisch toepasbare eindwerk. Deze prijs werd dit jaar overhandigd door de heer Yves Leterme, minister-president van de Vlaamse Regering en de heer Luc Bertrand, voorzitter van de Raad van Bestuur van de Egemin Automation Groep.

Naast de jaarlijkse Egemin Automation Prijs werden dit jaar ook de tweejaarlijkse Suppliers Awards uitgereikt. Deze prijzen worden uitgereikt aan leveranciers van Egemin Automation die de voorbije twee jaar een extra toegeleverde waarde aan Egemin Automation en haar klanten geleverd hebben. De Suppliers Awards werden dit jaar overhandigd door Dirk Van Mechelen, Vlaams minister van Financiën, Begroting en Ruimtelijke Ordening.De Egemin Automation Prijs voor Innovatie ging dit jaar naar Koen Defoort, vorig jaar afgestudeerd aan de Hogeschool West-Vlaanderen. Zijn eindwerk "De integratie en optimalisatie van een telemetriesysteem" werd bekroond met een totale prijs van 12.500 €, verdeeld onder de laureaat zelf en de Hogeschool West-Vlaanderen.De Suppliers Awards worden tweejaarlijks uitgereikt. Dit jaar viel de eer te beurt aan de volgende leveranciers van Egemin Automation (van links naar rechts):

  • Alfa Laval Benelux, winnaar "Partner Award"
  • Philippe Van Laere, KBC Bank en Verzekeringen, winnaar "Services Award"
  • SICK Duitsland, winnaar "International Suppliers Award"
  • Perdaen Nieuwkerken-Waas, winnaar "National Suppliers Award"
Het derde lustrum van de Egemin Automation Prijs voor Innovatie werd onder meer opgeluisterd door de Beethoven Academie.Donald Pans, CEO van de Egemin Automation Groep, heft samen het glas met ministers Yves Leterme en Dirk Van Mechelen van de Vlaamse Regering.Dirk Wouters, laureaat van de eerste Egemin Automation Prijs voor Innovatie in 1990 en momenteel Vice President Operations bij Dynaco USA Inc., geflankeerd door Donald Pans en Jan Vercammen, Vice President Marketing & Technology van de Egemin Automation Groep.


Ontvang onze nieuwsbrief