Nieuwsarchief 2006

18
dec.
2006
Egemin Automation versterkt relatie met SAP
Sinds het najaar 2006 is Egemin Automation Industrial Automation “Channel Partner” van SAP voor SAP® Business One, de ERP-oplossing van SAP voor KMO’s. Dit betekent dat Egemin Automation Industrial Automation nu ook als VAR (Value Added Reseller) van SAP kan zorgen voor het volledige verkoops-, implementatie- en nazorgtraject van SAP Business One.

Volwaardig commercieel en implementatiepartner van SAP

Dit partnership kadert in de uitbreiding van de activiteiten van Egemin Automation Industrial Automation naar het ERP-niveau op basis van haar standaard softwareoplossing Produmex. Eerder dit jaar, in juni 2006, ging Egemin Automations dochteronderneming Produmex R&D reeds een overeenkomst aan met SAP België voor de integratie van de Produmex software met SAP® Business One. In dit verband werd Produmex R&D een ISV-partner van SAP, wat staat voor “Independent Software Vendor”. Dit houdt concreet in dat Produmex R&D als onafhankelijk softwarebedrijf software levert die geïntegreerd wordt met de SAP-software.

De ambitie van Egemin Automation Industrial Automation in haar relatie met SAP reikt echter verder dan die van leverancier van complementaire software. Daarom heeft Egemin Automation Industrial Automation de stap gezet om een volwaardig commercieel en implementatiepartner van SAP te worden.
http://www.egemin.com/modules/page.phtml?dimensionid=24&pageid=325


Ontvang onze nieuwsbrief