Nieuwsarchief 2007

6
jun.
2007
Christian Salvesen Gerposa bestelt vloerkettingbaan
Christian Salvesen Gerposa biedt complete logistieke oplossingen en diensten voor klanten op het Iberische schiereiland. Christian Salvesen Gerposa is sinds jaren één van de toonaangevende spelers in logistieke dienstverlening voor de automobielindustrie op de Spaanse en Portugese transportmarkt. Voortaan legt het zich ook toe op dienstverlening voor andere sectoren zoals non-food retailers en verpakking.

Optimalisering van intern transport in hub

Om naast het traditionele transport ook het intern transport gestroomlijnder te laten verlopen wilde Christian Salvesen Gerposa de interne logistiek van de cross-docking hub in Madrid automatiseren. Christian Salvesen contacteerde logistieke automatiseringsexpert Egemin Automation die een E’tow® vloerkettingbaansysteem voor de hub voorstelde. Het systeem transporteert goederen via een in de vloer geïntegreerde ketting die permanent aangedreven wordt door een grote aandrijfeenheid.

Het vloerkettingbaansysteem bij Gerposa zal ingezet worden voor het cross-docking transport van pallets over korte en lange afstand. In de middenzone zijn rekken voorzien voor langere palletopslag. Het systeem zal ook uitgerust worden met een speciale installatie voor volume –en gewichtscontrole van de pallets.
http://www.christiansalvesen.com/


Ontvang onze nieuwsbrief