Nieuwsarchief 2007

24
apr.
2007
Nieuwe oplossingen voor uw procesapplicaties
Egemin Automation Business & Automation Solutions investeert continu in nieuwe ontwikkelingen, rekening houdend met de vragen en wensen van de industrie. Hierbij brengen wij u op de hoogte van een aantal nieuwe oplossingen voor uw procesapplicaties.

Handige BlueDesign® grafische ontwerptool voor de nieuwe compacte automatiseringseenheid KS108easy

De KS108easy biedt een scherp 5,7” TFT kleurdisplay met touchscreen werking en is gemonteerd in een robuuste behuizing.

De “ziel” van deze eenheid is de BlueDesign®, gebaseerd op een model-gedreven softwareontwikkelingsmethode. Een uitgebreide bibliotheek van standaard functieblokken zorgt voor een sterk vereenvoudigde ontwikkeling van uw automatiseringsconcept. Om met deze KS108 te kunnen werken is geen kennis van IEC 61131-3 vereist.

Dankzij de BlueDesign® kan u met de KS108easy snel en efficiënt geavanceerde automatiseringsoplossingen voor de procesindustrie ontwikkelen.
http://pma-online.de/

RL400 Intelligente nauwkeurige fieldbus modules

De nieuwe RL400 modules uit de "rail line" familie bieden een zeer nauwkeurige signaalverwerking.

Naast de standaard digitale en analoge in/uitgangen biedt dit pakket nu ook uiterst precieze ingangsmodules voor temperatuurelementen. Uiteraard zijn alle ingangskanalen voorzien van een zeer effectieve galvanische scheiding. De diverse beschikbare fieldbus-koppelingen bieden dan ook ontelbare applicatiemogelijkheden.

Thyristor units van CD Automation

Sinds meer dan 15 jaar ontwerpt en produceert CD Automation thyristoreenheden. Het pakket omvat thyristors in een bereik van 10 tot 2600 A, zowel éénfasig, tweefasig als driefasig.
http://www.cdautomation.com/

Egemin Automation Business & Automation Solutions

Egemin Automation Business & Automation Solutions biedt bedrijfs- en automatiseringsoplossingen voor het optimaliseren van de volledige supply chain van bedrijven conform de industriestandaarden en wettelijke richtlijnen. Onze software-oplossingen zijn speciaal ontwikkeld voor ondernemingen in de voedings-, farmaceutische, chemische en petrochemische industrie en de distributiesector.

Egemin Automation Business & Automation Solutions heeft sinds 10 jaar het exclusieve distributeurschap van het PMA-pakket (voormalig PHILIPS) voor België en Luxemburg. Wij staan in voor de verkoop, de volledige technische ondersteuning en service.

Het PMA-pakket omvat een waaier van toestellen, waaronder industriële regelaars, diverse universele omvormers, digitale aanduiders, datamonitors alsook papierschrijvers, maar ook configureerbare multifunctionele apparaten, systeemmodules conform actuele veldbus-standaarden, SSR's , Thyristors, temperatuurelementen, enz. Bij al deze apparaten ligt de nadruk op flexibiliteit en gebruiksgemak.
http://www.egemin.be/modules/page.phtml?pageid=383


Ontvang onze nieuwsbrief