Nieuwsarchief 2012

24
jan.
2012
Automatisch magazijnen en Fisher Technik Handling Automation
fishertechnik
Marcel Spruijt, Sales Manager Egemin Handling Automation BV

Het bestaat nog steeds Fisher Technik, een bouwdoos met standaardcomponenten waarmee je de mooiste technische bouwsels mee samenstelt. Het ontwerpen van een automatisch magazijn is eigenlijk net zo. In mijn functie als sales manager bij Egemin krijg ik de meest uiteenlopende vragen van klanten die mogelijk willen mechaniseren en automatiseren. Nooit is de oplossing voor zo’n vraag een standaard. Het allerbelangrijkst is het vastleggen van de uitgangspunten en dan met name de toekomst wat voor een groei verwacht de klant de komende jaren.

Onze concept engineers kunnen met deze uitgangspunten als het ware met “Fisher Technik” een concept bedenken met als uitgangspunt de beste oplossing voor de klant. Omdat wij geen fabrikant zijn van magazijnappatuur, maar systemintegrator maken we gebruik van een netwerk van topkwaliteit leveranciers (TGW, Dambach, MIAS, enz.). Vergelijk het maar met een volledige “Fisher Technik” doos zodanig samengesteld dat we hiermee altijd onze klanten een totaaloplossing kunnen bieden. Onze toegevoegde waarde is dat we deze oplossing, hoe die er ook uit gaat zien volledig met eigen software kunnen aansturen zowel op PC- als PLC-niveau.

Wij zijn van menig dat dit de beste benadering is voor de klant om een automatisch magazijn te ontwerpen. Wie deelt deze mening?


Gerelateerde tags


Ontvang onze nieuwsbrief