Nieuwsarchief 2015

14
jan.
2015
Opleidingen 'Werkvoorbereiding' en 'Doelgericht storingen oplossen' Consulting & Services
banneropleidingen1
Heeft u of uw team behoefte aan een opleiding 'Werkvoorbereiding & Planning' of 'Doelgericht storingen oplossen'? Egemin biedt in maart kwalitatieve opleidingen die u snel een systematische aanpak bijbrengen en meteen bruikbaar zijn in de praktijk. Hierbij vindt u meer informatie over het opleidingsaanbod in maart. Wil u deze of andere opleidingen (IRCM, Root Cause Analyse, Preciesiemontage) bij u in het bedrijf organiseren? Neem contact met ons op en wij zorgen voor een opleiding op maat. Onze volledige opleidingskalender vindt u hier.

Werkvoorbereiding en planning: 4 daagse cursus in maart

di 10 mrt. 2015 - do 26 mrt. 2015
We (her)ontdekken het belang van een goede werkvoorbereiding en planning. Deze 4-daagse cursus is uniek: hij besteedt aandacht aan het voorbereiden van de dagelijkse werkzaamheden van een TD. Een goede voorbereiding verhoogt de efficiëntie en kwaliteit van het onderhoudswerk; deze kan zelfs verdubbelen! Ook voorbereiding van grote werkzaamheden (shutdowns en projecten) komt uitgebreid aan bod.
Meer info

Doelgericht storingen oplossen: 2 daagse cursus in maart

di 24 mrt. 2015 - wo 25 mrt. 2015
Uw medewerkers leren het hele storingsproces vanaf de eerste melding tot het terug in dienst nemen van de installatie. Doelgroep: storingsmonteurs en operators in zowel interne als externe storingsdiensten, van iedere vakdiscipline.
Meer info


Ontvang onze nieuwsbrief