Nieuwsarchief 2015

20
mei
2015
Info voor klanten: nieuwe vennootschappsstructuur Egemin België
Begin mei kondigden wij aan dat de Handling Automation divisie van Egemin samen met de merknaam Egemin Automation door de KION Group wordt overgenomen. De vier andere Egemin-afdelingen (Life Sciences, Process Automation, Infra Automation en Consulting & Services) gaan samen verder onder de naam AGIDENS. Omwille van de verkoop van de Handling Automation divisie en de oprichting van AGIDENS zijn we genoodzaakt onze vennootschapsstructuur per 1 juni 2015 aan te passen. Dat vraagt om een administratieve aanpassing in uw systemen. Hierbij vindt u de nodige informatie.

Wat verandert er?
Egemin NV omvat vanaf 1 juni enkel nog de Handling Automation activiteiten (automatische magazijn- en distributiesystemen, automatisch geleide voertuigen en vloerkettingbaansystemen). Voor klanten van de Handling Automation divisie verandert er niets. De andere activiteiten worden vanaf 1 juni 2015 ondergebracht in de volgende vennootschappen:
  • Agidens Life Sciences NV
  • Agidens Process Automation NV
  • Agidens Infra Automation NV
De consulting-activiteiten die tot vandaag worden uitgevoerd door Egemin Consulting NV, worden vanaf 1 juni ondergebracht in Agidens Life Sciences NV. Hierbij vindt u een handig schema waarop u kunt zien met welke vennootschap u in het verleden zaken deed en met welke vennootschap u vanaf 1 juni handelt.
Pas indien nodig het btw-nummer, de bankrekeningnummers, het telefoonnummer en het e-mailadres aan in uw systemen.Wat verandert er niet?
De adresgegevens blijven onveranderd. Alle vennootschappen (zowel Egemin NV als de Agidens-vennootschappen) blijven gevestigd op het adres Baarbeek 1, 2070 Zwijndrecht.

Meer informatie?
Neem contact op met uw vaste contactpersoon binnen Egemin of Agidens. U kunt ook terecht bij onze financiële afdeling via +32 36411419 of AR.BE@agidens.com.


Ontvang onze nieuwsbrief