co-iso9001-20081

ISO 9001-kwaliteitsbeheersysteem

Dematic Egemin werkt volgens de ISO 9001-principes. Deze norm zet de krijtlijnen uit voor een kwaliteitsbeheersysteem. Het is gebaseerd op een aantal kwaliteitsbeheerprincipes, met een sterke focus op de klant, de motivatie en implementatie van de bedrijfsleiding, de procesbenadering en doorlopende verbetering. Door gebruik te maken van ISO 9001 helpt het ons om de klanten consistent, hoogkwalitatieve oplossingen en diensten te bieden, wat ons in ruil talrijke businessvoordelen oplevert.

Dematic Egemin heeft zijn eigen kwaliteitsbeheer ontwikkeld, gebaseerd op de ISO 9001:2008. Het laat ons toe onze objectieven inzake onze bedrijfsmissie en visie te realiseren. De focus van onze kwaliteitspolitiek ligt hoofdzakelijk op toegankelijkheid, overzichtelijkheid , toepasbaarheid en flexibiliteit. Het kwaliteitsbeheersysteem van Egemin helpt ook, samen met het voortdurend verbeteren van onze processen, om te streven naar maximale tevredenheid van onze aandeelhouders in onze diensten en samenwerking.

Egemin Group NV behaalde zijn ISO 9001 certificaat in 1992 als een van de eerste bedrijven in hun activiteitsector. Over de jaren heen is dit certificaat uitgebreid tot het Nederlands filiaal Egemin Handling Automation BV. In oktober 2014 behaalden beide bedrijven met succes de hercertificering van hun ISO 9001-certificaat. Ook het Amerikaanse filiaal Dematic Egemin Inc. is ISO 9001 gecertificeerd.


Neem contact op
met een specialist

en krijg een antwoord
binnen 3 werkdagen